GONDOLKOZZ MÁR EMBER!!

2009.04.21. 09:37

Elegem van a buta emberekbőőől!!!! komolyan.. ezt most mehgcsinálom msn re hogy <Buta emberek> mappa... elegem van a sok kics pöcsből...mért nem lehet 16 évesen normálisnak lenni?? mindenkinek ekkora agybaja van??sok hülye naiv úgy ő fel hogy látja h mindenkinek van problémája, akkormár neki is kell.. hihetetlen amit művelnek.. azt írtam szerintem nincsenek buta emberek.. nos ezek sem buták, csak a tömeg áldozatai teljesen ugyanolyan az összes de3 még nem jöttek rá hogy egyedül is képesek gondolkozni.. nos nekem egy ilyen lelki tracccs nem kell... GONDOLKOZZ MÁR EMBER!!

Msn-en is még mindig ez a sya mizu köszönés...

Szerintem már mindenki ki lett oktatva h ez gáz ez rosz ez szánalmas. De ők továbbra is használják... meg ez a Mi a hobbid? gépezek..-

Ilyen izgalmas életű srácokat ismerhetek Dejóóóó... ELKÉPESZTŐ... és ha esetleg összejönnék egy hasonlóval, 40 évesen már sírna hogy elszállt előtte az élet.. hát bazdmeg én vagyok a hibás hogy egy szaar vagy?? És ez annyi ismerősömre jellemző...basszus még csak 2009- van Éljetek már.. és ez sem azzt jelenti hogy most azonjal menj, xcsajozz be, bulikba járj vagy hogy közterülletet rongálj, hanem azt, hogy issmerkedj meg más emberekkel is, ugyanis ha valaki újjat megismersz, az már kicsivel másabb jellem mint ami te vagy, és legalább lesz mégegy "emberfaj" akit megértesz.... meg pl találj magadnak valami hasznos elfoglaltságot, ami nem csak az agysejtjeidet rombolja meg a hasadat hízlalja....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wiki.blog.hu/api/trackback/id/tr771077466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mertmiértne 2009.05.02. 15:46:11

szerintem tény hogy a 16 évesek buták. egyik embertől (akitől sokat lehet tanulni) én azt hallottam hogy a gimn. másodikasok meghülyülnek, és nem lehet velük bírni és csak harmadikra lágyul be a fejük (: és továbbá az is köztudott ,hogy minden ember más. te őt tartod butának, ő téged fontoskodó libának, aki nem kéne h beleszóljon más életébe. igen, egyfajta megoldás h leírod a blogodba, és igen az is h aki nem akarja, az nem veszi magára.
továbbá közzé hírdetném h nem vagyok se 16 éves se buta ember, és életcéljaim is vannak, nem fogom életem végéig rombolni az agysejtjeimet, ámbár az életemet saját módomon fogom élni. Mertmiértisne?

VViki 2009.05.15. 19:35:47

Igazából nem értem, hogy ez most kioktató vagy csak egy hozzászóló kommentár, mindenesetre nem megoldásnak írom a blogomat, hanem sokkal jobb megoldásnak tartom ahelyett, hogy inkább tombolnék vagy valami. Inkább leírom a dühöm és legalább mégegyszer átgondolom a dolgot miközben vagy miután írok. Én nem állítom, hogy minden 16 éves buta sőt.... Csak egyszerűen elegem lett abból az álcából amiben hülyének mutatják magukat.

mertmiértne 2009.05.15. 19:56:01

inkább hozzászóló. h lásd az én oldalamról is. persze oké a te blogod, te véleményed, te dühöd. add ki magadból, csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy mindenki más és máshogy lát mindent. ők sem tökéletesek és te se nagy valószínüséggel. amúgy sejtésem szerint egy szerelem hiányzik a te életedből. olyan évekig is eltartó,néha könnyfakasztó,és néha imádni való szívből jövő szerelem. (: szerintem. Mertmiértisne?
süti beállítások módosítása