Ha könnyű a préda, már nem is érdekes a vadászat..
De nehéz nem könnyű prédának lenni.. sokszor szerintem a nőkben is van vadász ösztön.. Mint például az oroszlánoknál is a nőstény vadászik. Birtoklási és sexuális vágy is túltengő.. és ezt az egészet vissza kell foltyani, csak azért, hogy eljátszuk az ártatlan őz szerepét.. ami izgalmas egy darabig.. de minél nagyobb a vágy, annál nehezebb kivárni azt az időt, míg a fiú magától is akkora bátorságot vesz, hogy becserkésszen. Muszáj gyorsítani az eseményeket.. de attól ugye egyre könnyebb prédává válsz.. A végén meg már ugrik az egész cserkész dolog, oda adod magad és vége.. Sztori befejezve.

AZ UTOLSÓ VOLT. Van még rengeteg időm.. nem kell sietnem. Csak, olyan furán érzem magam, ha nem töltöm ki 100%osan az időmet. Ha elfecsérelem, vagy nem teszek meg olyan dolgokat, amiket megszeretnék. Tényleg az utolsó volt. Azért ez.. nagyon súlyos dolog. Saját magadnak azt mondani, hogy nem. Amikor rajtad kívül senki és semmi nem tiltja. Csupán úgy lesz jobb, ha nem. Még nem.

cuca.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://wiki.blog.hu/api/trackback/id/tr134123887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zodiákus 2012.02.18. 14:12:52

Még nincs vége.....
süti beállítások módosítása