always szúsz my face..

2009.08.23. 11:42

Nos.. szakítottam Baernival, voltam Komáromba, voltam Bokodon, Sopronba tüzijátékot 2 szer néztem meg, Oroszlányba és Maglódon, mert apumnak új b.nője van és ő Oroszlányba lakik, velük voltam Bokodon is másfél hetet, ja Surányba is votlam, oda Stoppal mentünk...:D lényeg hogy jó nyaram volt mostanába... Ja és el ne felejtsem.. ma költözünk végleegesen apához... nemviszem még minden cuccom mert még nincsenek kész a szobák, csak sulikezdés előtt akarjuk.... most viszont megyek pakolni mert.. sok cuccot kell még kiválogatnom....

A bejegyzés trackback címe:

https://wiki.blog.hu/api/trackback/id/tr551332410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenike 2009.09.20. 08:40:45

Na aloha, kedves Wiki!
Beleolvasgattam a kis blogodba, és hát eléggé meglepett, hogy ennyire őszinte és kitárulkozó az anonimitásra való törekvés leghalványabb jele nélkül. Bár saját bevallásod szerint nem vagy az, szerintem valahol ez is exhibicionizmus, nem is kicsi... :) Imádok belemenni mindenféle pszichológiai okfejtegetésekbe, de ezt most itt inkább kihagynám, nem traktálnám vele az olvasóközönséged.
Lényeg a lényeg, kifejezetten tetszik a blogod (dolgozik bennem némi kellemes csalódás, nem tudom, valahogy nem erre számítottam, bár ilyen fokú előzetes ismertség után nem tudom, mire kellett volna számítanom:)), ha kicsit gyakrabban frissülnél, valszeg olvasnám is. :)
Az édesapáddal való együttlakáshoz pedig sok boldogságot kívánok meg minden olyasmit, amit ilyenkor szoktak, csak én jobban! :)

VViki 2009.09.20. 19:17:33

@KennyxXx:

hát köszönöm, de nemértem mért gondolod, hogy ez exibicionizmus...nekem is lenne erre egy pszichológiai okfejtésemés a tiéd is érdekelne. Egyébként ismerlek? mert Kenny név alapján nem tudom ki vagy.
süti beállítások módosítása